Служебният премиер Гълъб Донев  и финансовата министърка Росица Велкова няма

...
Служебният премиер Гълъб Донев  и финансовата министърка Росица Велкова няма
Коментари Харесай

Гълъб Донев и финансовата министърка отказаха на депутатите, ще ги следят от разстояние

Служебният министър председател Гълъб Донев  и финансовата министърка Росица Велкова няма да се явят в Народното събрание и през днешния ден, както желаеха от " Промяната ".

Декларацията на Политическа партия, с която кабинетът на президента да бъде длъжен да внесе нов бюджет, е подкрепена от Българска социалистическа партия, Демократична България и " Възраждане " и мина. После от Политическа партия настояха и министър председателят персонално да се яви, когато се разяснява за какво не си изпълнявал отговорностите.

Бе дадена отмора, през която зам.-председателят на Народното събрание Росен Желязков от ГЕРБ да им се обади и да ги предложения.

Донев и Велкова обаче нямало да дойдат, а ще наблюдават съвещанието от разстояние, стана ясно при възобновяване на съвещанието на депутатите. Вчера Народно събрание одобри на първо четене удължение на тазгодишния бюджет, вместо внасянето на нов, като Донев настоя, че това е работа за идващ постоянен кабинет. Така минимални заплати, пенсии и обществени заплащания остават замразени най-малко до март следващата година, а евентуално и по-дълго. 

Министерският съвет дотам се самозабравил, че даже не пристигнаха на съвещанието. Смятат, че това страната да има постоянен бюджет, е пожелателно. Трябва да има бюджет и да подсигурим стабилността на страната за идната година.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР